Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file /var/www/matisz.hu/web/typo3temp/locks/17e299466967fe384669b0bac9e26c5c because Permission denied in /var/www/clients/client7/web16/web/t3lib/class.t3lib_lock.php on line 170
Magyar Tartalomipari Szövetség: Joginyilatkozat

JOGI NYILATKOZAT

A www.matisz.hu weboldal tartalmának másodközlése, adatbázisban történő tárolása kizárólag a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) előzetes, írásbeli engedélyével történhet (info@matisz.hu). A honlap tartalmi és formai alkotórészei a közlési engedély beszerzése esetén sem használhatóak fel megváltoztatott formában.

A www.matisz.hu weboldal bármely részére hivatkozás helyezhető el más online tartalomban előzetes kérés nélkül. A linkelés megszüntetését azonban oldalunkoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük.

A Magyar Tartalomipari Szövetség mindent megtesz azért, hogy a www.matisz.hu weboldalon megjelenő információk naprakészek, pontosak és teljesek legyenek, de felelősséget nem vállalunk az oldalunkon szereplő információk felhasználásából eredő következményekért.

A www.matisz.hu weboldal tartalmának szerzői jogával a Magyar Tartalomipari Szövetség rendelkezik. Az ettől eltérő jogállású tartalmakat minden esetben külön jelezzük.

Copyright (C) 1991-2011 Magyar Tartalomipari Szövetség - Minden jog fenntartva.

Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA