média / infrastruktúra > internet
2010.06.07.

Huszadikszazad.hu új köntösben

A huszadikszazad.hu az idén a 3. életévébe lépett. A portál ez alatt sokat változott, mint tartalmilag, mint szolgáltatásait tekintve.

Mindez azzal járt, hogy kinőtte régi ruháját, és most pedig felölti az újat. Reméljük, az új külső elnyeri tetszésüket, a felhasználóbarát felület pedig megkönnyíti tájékozódásukat a portál világában.

Néhány újdonság a korábbi tartalomhoz képest:

Tematéria:

Tematéria rovatunk segítségével a huszadik század korszakait egy-egy kiemelten fontos téma szerint csoportosítva vizsgálhatja meg. A kiválasztott téma szerinti megjelenésünk egy külön böngésző ablakban jelenik meg, ahol kedvére lapozgathat a tematikus válogatásban.

Kibővült keresés:

Megújítottuk kereső motorunkat, így reméljük, könnyebben megtalálja minden látogató az őt érdeklő  cikket, írást esetleg képet. A kibővített kategória rendszer segít a találatok közti eligazodásban és a találatok szűrésében.

Zsebenciklopédia:

Korábban adattár néven szereplő személy és fogalomtárunkat rendeztük egy rovat alá, kiegészítve egy kereső modullal.

További újdonságok:

Informatívabb főoldal, közösségi alkalmazások közvetlen elérése, huszadik század képekben, képválogató, adatbázis információk stb.

Ugyan oldalunk új megjelenése még csak BETA fázisban jár, de reméljük,  már így is megfelelően használható, és mindent megtalál érdeklődése szerint.


Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) © 2011, MINDEN JOG FENNTARTVA